Yzeilen 2022 gaat door!

Na 2 jaar afwezigheid gaan we dit jaar weer voor het 1e weekend september om een gezellig evenement op het water neer te zetten!
We hopen jullie dus ook weer te zien in het Amsterdamse op vrijdag 2 september, met een welkomstborrel, t-shirt, nummer uitreiking en natuurlijk een clinic (inhoud volgt later).
Zaterdag 3 september gaan we zeilen, weer een driehoeksbaan boven Muiderzand / Pampushaven! Om 9.00 Palaver, zoals altijd, starten tussen 11.30 en 12.00 en dan kijken wat je snelste rondje wordt, tot we om 16.00 stoppen zodat we op tijd terug zijn voor een gezellige borrel en maaltijd op de Terra Nova voorafgaand de prijsuitreiking. Want tja, die prijzen, die zijn er gelukkig nog steeds en we zijn ook zeer dankbaar voor onze trouwe sponsoren!
Zondag 4 september starten we de ochtend met koffie en wat lekkers en dan sluiten we hopelijk weer een geslaagd Yzeilen samen af.
Inschrijven, kan via de website https://www.museumhavenamsterdam.nl/yzeilen/inschrijven/ of door te e-mailen naar yzeilen@gmail.com. Mocht dit niet lukken, bel dan met Claudia van ’t Slot, 06-14995971.
We hopen jullie te zien begin september en voor nu iedereen alvast een fijne (vaar)vakantietijd!