Gastvrijheid aan de schippers van de LVBHB 22-07-2019

/ / Nieuws

Over een kleine 6 maanden is het zover! Dan zal de museumhaven van Amsterdam vollopen met mooie authentieke schepen die onderweg zijn naar de reünie van de LVBHB in Alkmaar. Terwijl wij deze schepen verwelkomen in de museumhaven voor een gezamenlijke maaltijd en een avondje vermaak, wordt er tevens gevierd dat het 200 jaar geleden is dat het Noord-Hollands kanaal werd aangelegd.

Tijd voor een havenfeestje? Wat ons betreft een mooi moment om ook met alle havenliggers, met elkaar en met alle gasten, van dit evenement te genieten. Het programma is zo goed als rond; er wordt een lekkere maaltijd gezorgd en er zal o.a. een bandje spelen voor degene die een dansje op de kade niet uit de weg gaan. Verder willen we graag zoveel mogelijk moois dat de haven te bieden heeft tentoonstellen.

Eten jullie gezellig mee? Ook belangrijk maar niet verplicht: helpen jullie gezellig mee? Alle handjes zijn welkom, denk aan: hulp bij bereiden/uitserveren eten, aankleden van de kade, tonen van oude ambachten, gasten te woord staan bij vragen omtrent de schepen, misschien zijn er wel mensen die een rondleiding willen geven op hun eigen schip? Alle hulp is welkom om er een goed feestje van te maken en op die manier de VMA op een mooie manier ‘in the picture’ te krijgen!